lauantai 1. elokuuta 2015

Kuu vaihtui, mutta mieli ei :)

Jälleen ollaan päivä päivältä lähempänä pääsykoetta ja unelman toteutumista. Se on hieno tunne, mutta samalla pelottavaa. En ole vielä uusinut lukusuunnitelmaa, mutta pian aion sen tehdä. On kuitenkin selvää, että käyn ensin läpi kaikki lukiokirjat kertaalleen. Tuskin toista kertaa, muuten kuin satunnaisen tiedon etsinnän kannalta. Ja sen jälkeen alan tarpoamaan haasteellisempia asioita.

Huomasin juuri tuossa fysiikkaa laskiessani, että laskurutiini, laskimen käyttö ja kaavojen pyörittely on kyllä unohtunut. Olin ennen nopea laskemaan ja mulla oli hyvä matemaattinen rutiini. On kuitenkin kiva huomata, että kyllä se sieltä takaisin tulee. Jostain selkärangasta tulee merkitsemistavat, kaavojen kirjoittelu ja merkitsevät numerot. Vaikka en tietoisesti niitä niin ole muistanutkaan. Fysiikka oli minulle vaikein aine ihan ehdottomasti. Toivon että aivot ovat kehittyneet siitä lukioajasta ;)

Heti kun meinaa laiskuus iskeä, niin mielikuvat HYVÄKSYTTY sanasta vaan mieleen ja läheisten reaktiot. Kyllä jaksaa taas pari laskua laskea eteenpäin :) JA SE ONNISTUMISEN TUNNE: kun lasku menee oikein! Halleluja :)

Nyt laskemaan....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti