torstai 23. heinäkuuta 2015

Älä anna muiden mielipiteiden vaikuttaa

Yksi syy miksi en kerro kellekään läheiselleni hakemisesta on se, että joutuu kuuntelemaan kaikenlaista. Minulla on todella rankkoja kokemuksia eräistä "läheisistä" joiden mielipiteiden tulevaisuudestani ja uratoiveistani annoin vaikuttaa ja yritin muuttaa itseäni sellaiseksi, joka en ollut minä. Nyt kun olen vanhentunut ja viisastunut niin ymmärrän, että oikeasti elät itsellesi elämää ja teet siitä mieluisesi.  Tee asioita joita haluat. Opiskele mitä haluat. Älä anna muiden määritellä sitä, kuka SINÄ olet.

Jotkut voivat yrittää muuttaa sinua ehkä sellaiseksi, joka he itse olisivat halunneet olla. Siirtää pieleen menneet toiveet ja haaveet sinuun. Jotkut ovat kateellisia siitä kuka sinä olet. Jotkut saattavat olla kateellisia tulevasta ammatistasi tai saavutuksestasi. Älä välitä. Et elä heitä varten.

Toteuta unelmasi sillä kuitenkin jäät suremaan niitä muuten myöhemmin. Tämänkin takia päätin vielä hakea lääkikseen. Minun on pakko päästä sisään tai harmittelen muuten koko loppuelämäni että MIKSI en uhrannut vuotta tai muutamaa suurimman unelmani eteen. MIKSI?

Ole rohkeasti se ihminen, joka haluat olla. Omasta kokemuksestani voin sanoa, että et ole onnellinen, jos yrität olla jotain muuta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti