sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Paras vuorokauden aika opiskella?

Oletteko huomanneet eroa vuorokaudenajoissa opiskella? Milloin se sujuu parhaiten?

Itse olen nyt huomannut että aamupäivisin on energiaa lukemiseen ja erityisesti laskemiseen. Iltaisin voi sitten hieman enemmän panostaa lukemiseen kun laskemiseen ei enää riitä niin paljoa voimia. Ja joskus se kyllä heittelee aivan päivänkin mukaan.

Ja usein huomaa jos on tehnyt jonkun urheilutreenin, niin sen jälkeen on optimaalinen aika opiskella. Näinhän se kai menee että liikunta auttaa ja parantaa oppimistuloksia :)

Ruokavaliokin auttaisi. Yleensäkin terveelliset elämäntavat. Ruokavalion kanssa on vielä vähän painimista. Sitä pitäisi saada parannettua aika paljonkin. Joskus vaan tuntuu ettei jaksa tehdä ruokaa ja menee sitten helpoimman kautta. Siinäkin voisi tietenkin valikoida. Ennemmin subway kun Hesburger. Tässä vuoden aikana kuitenkin yritän parantaa ruokailutottumukseni sillä en halua että mikään pilaa tätä suoritusta! Kaikki keinot käyttöön.

1 kommentti:

  1. Mulla jotenki illalla iskee välillä lukuhimo mut laskeminen ei suju. Joku aamupäivä sit sille. :D Tai sit 12 eteenpäin suosiolla opiskelua ku ei aiemmin välttämättä ota sujuakseen. Miten nyt kullekin sopii.

    Tsemppiä koitokseen! :3

    VastaaPoista